Политика за поверителност

ПОЛИТИКА ЗА КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ ВЪВ ВРЪЗКА С ОБРАБОТВАНЕТО НА ЛИЧНИ ДАННИ

Защитата на личните данни е от изключително значение, държим процесът по обработка на Вашите лични данни да бъде напълно открит и прозрачен. Спазваме политика, която определя как ще бъдат съхранявани и защитавани Вашите лични данни.

Обща информация

От 25.05.2018г. влиза в сила нов регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка.

В качеството си на администратор на лични данни по предоставяне на стоки и услуги отговаряме на всички изисквания на новата регулация, като събира единствено данни на лицата дотолкова, доколкото са необходими за предоставянето на услугата, и ги пази отговорно и законосъобразно.

Информация относно Администратора на лични данни.

  1. Наименование Тенд Прогрес ЕООД
  2. ЕИК/БУЛСТАТ : …………..
  3. Седалище и адрес на управление: гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 235
  4. Адрес за упражняване на дейността: гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 235
  5. Данни за кореспонденция: гр. София, ж.к. Младост 2, бл. 235
  6. E-mail: …………………………….
  7. Телефон.: ……………………..

Информация относно компетентния надзорен орган.

  1. Наименование: Комисия за защита на личните данни
  2. Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
  3. Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
  4. Телефон:02 915 3 518
  5. Email: kzld@government.bgkzld@cpdp.bg
  6. Уеб сайт: www.cpdp.bg

Къде съхраняваме Вашите данни?

Данните, които събираме от Вас, се съхраняват в рамките на Европейското икономическо пространство. Осъществяваме дейността си в съответствие със Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни.

Бисквитки и подобни технологии

Използваме „бисквитки“ (“cookies”), за да управляваме сесиите на потребителите, да съхраняваме подбора на предпочитанията Ви, свързани с използван език и да Ви предоставяме подходящи реклами. „Бисквитките“ са малки текстови файлове, прехвърлени от уеб сървър на твърдия диск на Вашето устройство. Бисквитките могат да се използват за събиране на датата и часа на посещението на уебсайта, историята на сърфирането в интернет, Вашите предпочитания и потребителското Ви име. Можете да настроите браузъра си да откаже всички или някои „бисквитки“ или да ви предупреждава, когато уебсайтовете, които посещавате  задават или имат достъп до „бисквитки“. Моля, имайте предвид, че aко деактивирате или откажете „бисквитките“, някои части от нашите услуги / Платформа може да станат недостъпни или да не функционират правилно. За повече информация относно „бисквитките“, които използваме, моля, вижте нашата Политика относно „бисквитките“ и подобни технологии.

Данни от трети страни или от публично достъпни източници

Ние получаваме Ваши лични данни от различни трети страни [и публични източници], както е посочено по-долу:

i. Конкретни технически данни и информация за използването на Услугите от доставчици на анализи като Google Аnalyitics, Facebook, Google и други подобни;

ii. Данни, събирани от прочит на бисквитки, данни от рекламни мрежи като например Adroll и други подобни;

iii.  Данни от профили в социални мрежи, когато осъществявате чрез тези  профили достъп до нашите услуги в Платформата.

Основание за събиране, обработване и съхраняване на Вашите лични данни.

Събираме и обработваме Вашите лични данни във връзка с предоставянето на услугите, предлагани от нас.

Цели и принципи при събирането, обработването и съхраняването на Вашите лични данни:

Тенд Прогрес ЕООД събира и обработва личните данни, които Вие ни предоставяте във връзка с използването на нашите услуги и спазва следните принципи при обработката на Вашите лични данни:

  • законосъобразност, добросъвестност и прозрачност;
  • ограничение на целите на обработване;
  • съотносимост с целите на обработката и свеждане до минимум на събираните данни;
  • точност и актуалност на данните;
  • ограничение на съхранението с оглед постигане на целите;
  • цялостност и поверителност на обработването и гарантиране на подходящо ниво на сигурност на личните данни.

При обработването и съхранението на личните данни, Тенд Прогрес ЕООД може да обработва и съхранява личните данни с цел защита следните си легитимни интереси:

  • изпълнение на задълженията си към Национална агенция по приходите, Министерство на вътрешните работи и други държавни и общински органи.

Тенд Прогрес ЕООД обработва следните категории лични данни и информация за следните цели и на следните основания:

  • Данни: Ваши индивидуализиращи данни (име и фамилия, електронна поща, държава, телефон, адрес за доставка на пратките)

Тенд  не събира и не обработва лични данни, които се отнасят за следното:

  • разкриват расов или етнически произход;
  • разкриват политически, религиозни или философски убеждения, или членство в синдикални организации;
  • генетични и биометрични данни, данни за здравословното състояние или данни за сексуалния живот или сексуалната ориентация.

Личните данни са събрани от  Тенд Прогрес ЕООД от лицата, за които се отнасят.

Дружеството не извършва автоматизирано взимане на решения с данни.

Когато си създавате акаунт в Carrie Caroline Вие ни изпращате вашите адрес на електронна поща, собствено и фамилно име;

Можете да добавите и допълнителна информация към личната ви страница (Моят акаунт) от платформата на Carrie Caroline като: снимка, пол, прякор, мобилен телефонен номер, стационарен телефонен номер, дата на раждане, образование, адрес за доставка, допълнителен адрес на електронна поща, дати върху банкови карти и пр.;

Когато правите поръчка, вие ни предоставяте следната информация: желаният от Вас продукт, собствено и фамилно име, адрес за доставка, данни за фактуриране, начин на плащане, телефонен номер, дати върху банкови карти и пр.

Освен това ви предлагаме да се регистрирате в платформата на Carrie Caroline a чрез Вашия профил във Facebook. Ако изберете този вариант, ще бъдете насочени към страницата Facebook, където ще бъдете уведомени за предаването на Вашите данни на Carrie Caroline. Можете да разгледате политиките за конфиденциалност на Facebook като последвате следните връзки:

https://www.facebook.com/

Вашите права при събирането, обработването и съхранението на личните Ви данни:

Право на достъп: 
По всяко време имате право да поискате информация относно личните Ви данни, които съхраняваме. Можете да се свържете с Тенд Прогрес ЕООД след което Вашите лични данни ще Ви бъдат предоставени чрез електронна поща или телефонно обаждане.

Право на преносимост: 
Когато Тенд Прогрес ЕООД обработва Вашите лични данни по автоматизиран начин въз основа на Вашето съгласие или въз основа на споразумение, имате право да получите копие от Вашите данни в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене формат, прехвърлени на Вас или на друга страна. Това включва само личните данни, които сте ни предоставили.

Право на коригиране: 
Имате право да поискате коригиране на Вашите лични данни, ако те са неправилни, включително допълване на непълни лични данни.  Ако имате профил в carrie-caroline .bg, можете да редактирате своите лични данни в страницата на профила си.

Право на изтриване:
Имате право да изтриете всички лични данни, обработвани от Тенд Прогрес ЕООД по всяко време, освен в следните ситуации:

  • в момента сте в процес на комуникация с някой от членовете на екипа ни по разрешаването на даден въпрос или възражение от ваша страна.
  • имате отворена поръчка, която още не е изпратена или е частично изпратена
  • имате неуреден дълг към Тенд Прогрес ЕООД, независимо от начина на плащане
  • ако сте заподозрени в злоупотреба или сте злоупотребили с нашите услуги през последните четири години
  • Вашият дълг е бил продаден на трета страна през последните три години или една година за починали клиенти
  • ако сте направили покупка, ще запазим Вашите лични данни във връзка с Вашата трансакция според счетоводните правила.

  Право да възразите срещу обработването въз основа на легитимен интерес: 
Имате право да възразите срещу обработването на Вашите лични данни въз основа на легитимния интерес на Тенд Прогрес ЕООД, Ние няма да продължим да обработваме личните Ви данни, освен ако не се докаже, че съществуват убедителни правни основания за това, които имат предимство пред интересите и правата Ви или поради съдебни искове.

Право да възразите срещу директния маркетинг:
Имате право да възразите срещу получаването на маркетингови съобщения, включително срещу профилирането и анализа за целите на директния маркетинг.

Имате право да поискате Тенд Прогрес ЕООД да ограничи обработването на Вашите лични данни при следните обстоятелства:

  • ако възразите срещу обработването въз основа на легитимен интерес на Тенд Прогрес ЕООД, Тенд Прогрес ЕООД ще ограничи обработването на данните в очакване на резултат от проверката на законните основания.
  • ако претендирате, че Вашите данни са неточни Тенд Прогрес ЕООД трябва да ограничи обработването в очакване на резултат от проверката на точността на личните данни.
  • ако обработването е неправомерно, можете да възразите срещу изтриването на личните Ви данни и вместо това да изискате ограничаване на използването им
  • ако Тенд Прогрес ЕООД вече не се нуждае от личните данни, но те са Ви необходими за упражняване или защита на правни претенции.Как можете да приложите Вашите права?
    Ние се отнасяме много сериозно към защитата на личните данни, поради което имаме екип за обслужване на клиенти, който обработва Вашите заявки във връзка с горепосочените права. Винаги можете да се свържете с нас на …………………